Choice Arctic Hotell


12345 7 snitt: 3.14 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Choice Arctic Hotell är mysigt, trevligt och har en omtänksam personal som ger ett personligt bemötande till alla sina gäster. Man har försökt att uppnå en hemkänsla för att ge mer värme och trivsel. Gäster sätts alltid i centrum här satsas det på kvalité och omtanke. Hotellet är centralt beläget och man har nära till tåg, bussar och flygbussar som går till flygplatsen. Det här är hotellet som utlovar sina gäster en lugn och harmonisk atmosfär så att man kan koppla av när man verkligen behöver det. Området där hotellet ligger är lugnt och trivsamt så man slipper en massa oväsen från högljudda människor och trafik.

Det finns 94 rum på Arctic hotell som alla har en ljus inredning, fina trägolv ihop med varmt färgade textilier, bekväma sängar och sittmöbler. På alla rum finns det tv med många kanaler, även filmkanaler och internet. I vissa av rummen finns det även strykbräda och strykjärn, morgonrock och rakspegel. Har man inte fått sig en kopp kaffe eller te på många timmar så finns de tillgängligt i hotellets lobby ihop med lite förfriskningar.

Det finns bra konferensmöjligheter på hotellet med rum som har teknisk utrustning som täcker det mesta. Rummen är tysta så man slipper andra störningsmoment när man sitter och arbetar vilket ger en god arbetsmiljö och man kan vara mer kreativ. Man kan komplettera sin konferens med mat och nöjen, vid bokningen så skräddarsys en lösning som passar era behov.