Comfort Hotel Luleå


12345 9 snitt: 3.00 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Comfort hotell ligger väldigt centralt och bra vilket ger en utmärkt utgångspunkt vad man än har tänkt att hitta på under sin vistelse i denna mysiga Norrländska stad. Inte långt från centrum erbjuds ett fantastiskt naturliv både i vida skogar och den livliga Luleälven. Staden har också två vattenparker som är populära resmål för den som älskar att bada, om inte annat så är det uppskattat av barnen. I centrum ligger också hamnen varifrån man kan ta trevliga båtturer eller så kan man välja att åka en bit och spela en runda golf under rätt säsong. Lule har ett fantastiskt skärgårdsområde där det finns små trevliga restauranger att besöka, små hamnar och flera av öarna har sköna bastur med grillplatser. Under snösäsongen så finns det gott om möjligheter för en dag i backen. Bara 10 minuter från hotellet ligger fina Ormberget med olika backar och liftar.

Hotell Comfort erbjuder relaxavdelning med bastu omgivningen är harmonisk så att man ska kunna få den avkoppling kroppen kräver i just den stunden. Tränar man så ligger gymmet en fem minuters promenad från hotellet och man får då träna till ett rabatterat pris.

Rummen på hotellet är mycket fina och fräscha. Alla har en inbjudande och trivsam atmosfär med påkostade möbler för att man ska kunna sova gott varje natt och vakna utvilad för nästa dags aktiviteter eller arbete.