Elite Stadshotellet Luleå


12345 10 snitt: 3.50 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Elite Stadshotellet i Luleå är ett fint och väldigt elegant hotell med hantverk som är över hundra år gammalt. Ihop med denna gamla anrika miljö har man blandat med inslag av dagens moderna stil och teknik. Allting är inrett med stor omtanke och omsorg för att både behaga och bevara. Reser man på annat sätt än med bil så ligger tågstationen inte långt bort där det stannar både tåg och bussar vilket innebär att det tar inte många minuter för gäster att gå mellan de båda. För de som reser med flyg och väljer att ta flygbussen till hotellet så är det bra att veta att den stannar precis utanför entrén. Avkoppling finns i hotellets relax med bastu eller i gymmet.

Man bor i något av hotellets 158 mycket fina hotellrum. Rummen har blandad stil och naturligtvis så finns det rum i olika storlekar och lyxigt utrustade. Alla rum är naturligtvis väldigt fina, rymliga och bekväma. Har man ett speciellt favorit rum efter tidigare vistelser så kan man ju alltid välja att boka just det rummet igen. Alla rum på hotellet är rökfria och det finns också två speciellt utrustade rum som är handikappanpassade. Samtliga rum har hårfön på badrummet, minibar i sovrummet, tv och trådlöst internet.

Konfererande gäster har tillgång till fina mötes och konferensrum. Här finns ett utbud av totalt 9 rum. Alla är fullt utrustade och kan anpassas efter speciella behov. Vill man så kan man också kombinera konferensen med trevliga aktiviteter som passar hela sällskapet.