Fyrstjärniga hotell i Luleå

Många reser till Luleå både för att det är en fantastisk fin norrländsk stad

och för att den ligger fint vid vattnet och har mycket fin natur i områdena kring staden. Här finns spännande aktiviteter att hitta på sommar som vinter. Staden har många fina konferensanläggningar och hotell med stora möteslokaler som är toppmoderna och har all den senaste utrustningen. De fyrstjärniga hotellen i Luleå är listade på denna sidan. Närliggande Skellefteå har ett par fyrstjärniga hotell också, se www.hotellskelleftea.se för dessa.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Elite Stadshotellet Luleå

Många av rummen på fina Elite stadshotellet har utsikt över stadsparken och även hamnen. Här bor man mitt i centrum och har roliga affärer och andra sevärdheter mitt utanför entrén. Rummen är lyxiga med en fin och behaglig inredning som gör att man trivs och kan känna sig ordentligt avslappnad. Sängarna är av hög kvalité då man vill att alla gäster ska kunna sova gott om natten och vakna ordentligt utvilade oavsett om man ska ut på nöjen eller ha viktiga möten.

Comfort Arctic Hotel

Pris från 789 kr

Arctic hotell har fina rum med moderna skarpa färger och snygga design möbler. Alla rum har telefon, tv med brett kanalutbud, internet, skrivbord och fina badrum. Varje morgon kan man äta frukost i hotellets trevliga frukostmatsal. Middags menyn som hotellets restaurang Köpmannens kök serverar är varor som är lokal producerade och färska vilket ger rätter av god smak och kvalité. Hotellet passar bra för både företagsresande och familjer.