Nordkalotten Hotell & Konferens


12345 4 snitt: 3.50 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

I vacker natur en bit från stadens centrum ligger fina hotell och konferensanläggningen Nordkalotten. Här upplever man både natur och lugn i en härlig miljö av timmerhus med matchande inredning. Det finns både pool, bastu och en butik på hotellet. Är man en storstadsmänniska så får man verkligen uppleva olika kontraster på hotell Nordkalotten. Personalen hjälper gärna till att visa vägen, berätta om olika sevärdheter eller hjälpa till med andra önskemål så man ska definitivt fråga om det är något man undrar över.

Vill man bo i lite annorlunda miljö och kosta på sig det där extra så ska man välja hotellets Jaktvilla som är en åttakantig timrad villa med plats för 6 personer och är totalt 200 kvm stor. Det finns ett rejält allrum där många får plats vilket innebär att man kan bjuda in andra gäster, vänner eller arbetskamrater på drinkar, trevliga konversationer och skratt. Man kan också äta en härlig middag i denna speciella miljö med utsikt över Höträsket. Vill man så kan man även hyra Jaktvillan i samband med konferensen då det finns plats för upp till 15 personer och man har då tillgång till oh, lcd projektor, block och tv.

Hotellets restaurang serverar utsökt mat från lokala råvaror. Det finns två olika restauranger varav den ena heter Åtta årstider där man äter i klassisk timrat miljö som känns både varm och inbjudande. Eller så kan man välja restaurang Lappkåtan som har hela 14 meter i takhöjd. Annars så finns alltid alternativet att äta utomhus och njuta av naturens lugn och dofter som även de smaksätter maten på ett ytterst behagligt sätt.