Örnvik Hotell & Konferens


12345 7 snitt: 3.86 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Örnvik hotell och konferens ligger precis vid vackra Luleälv i härlig tallskog. Här kan man uppleva både lugn och harmoni som skänks av den vackra norrländska naturen. Man bor bra beläget för att enkelt kunna nå Luleås centrum, flygplatsen, Leos Lekland, Arcushallen och Storhedens köpcentrum. Här finns många olika varianter på boende och även konferensalternativ. Man bor i charmerande, trevliga röda stugor, tältar eller i enklare Gästgården.

Hotellet har 29 mysiga rum varav en del av dessa går att göra om till större familjerum då de har en dörrförbindelse. Man kan då få upp till 5 bäddar. 3 bäddsrum finns också att hyra om man inte är så många eller vanligt dubbelrum. I rumspriset ingår en god frukost, Alla rum har wifi, badrum med dusch, och en tv. Reser man med hund så finns det två specialanpassade hundrum som också bokas under samma namn, bra att veta är att man inte får ha med sig mer än två hundar på rummet.
Vill man ha ett prisvärdare och enklare boende i form av bed and breakfast så kan man välja att bo på gästgården. Här har man även nära till eget kök och matrum för de gäster som då vill ordna med sin egen matlagning.

Hotellet har flera olika rum att ha möten eller större konferenser i. Här ordnas med allt från fika, lunch, middag och roliga aktiviteter. Det finns mycket skoj att göra i området så vill man ha förslag och rådgivning vad gäller sin konferens för att få den så bra som möjligt så får man gärna hjälp med det.