Trestjärniga hotell i Luleå

Luleå har varit en handelsplats ända sedan medeltiden, idag är gammelstad med på Unescos lista över våra världsarv.

Gammelstad är platsen där Luleå låg från början och det tar tio minuter med bil att nå platsen. Detta är ett mycket populärt resmål bland stadsbesökande turister. Vi har på denna sidan listat alla Luleås trestjärniga hotell för att göra det lätt för er att navigera mellan de olika stjärnkategorierna och hitta ett bra och passande hotell snabbt och lätt.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Nordkalotten Hotell & Konferens

Pris från 799 kr

Nordkalotten hotell och konferens är en riktigt trevlig anläggning tvärs över floden och ligger väldigt nära Luleå flygplats. Byggnaderna smälter in i den fantastiska kringliggande naturen. En genuin naturkänsla får man av de stora stockarna som husen är byggda av. Hotellet har 176 rum med fin inredning, sköna sängar och både arbets och sitt möbler. Wifi, parkering, gym och relax är fritt att använda av alla gäster.

Örnvik Hotell & Konferens

Pris från 578 kr

Detta mysiga hotell och konferensanläggning ligger precis vid älven. Här erbjuds många roliga utomhus aktiviteter. Man kan njuta av avkopplande fiske direkt i älven, gå på vandring i den härliga skogen eller åka skidor i gnistrande, snövita backar en kall vinterdag. Norrland har ett fantastiskt landskap och här kan man verkligen få ta del av det både på semester och i gruppaktiviteter med kollegor och affärspartners.

Comfort Hotel Luleå

Pris från 655 kr

Storgatan är en av Luleås populära shoppinggator där det finns många affärer och köpcentrum att roa sig i. Hotell Comfort ligger precis på denna gata så man har nära till många roliga stadsaktiviteter och kan besöka intressanta platser bara genom att gå en kort sträcka. Hotellet är mycket trivsamt och har fina, inbjudande rum, ett rejält bibliotek och lounge avdelning. Personalen är trevlig och hjälper gärna till att besvara alla gästers frågor.

Quality Hotel Luleå

Pris från 745 kr

Även detta fina trestjärniga hotell ligger på Storgatan med affärer och ett brett restaurangutbud. Det är bara 100 meter till Luleås strandpromenad, Kulturhuset och domkyrkan når man på bara ett par minuter. Centralstationen ligger cirka en kilometer från hotellet så det tar ungefär tio minuter att gå mellan dessa två. Behöver man hjälp med guidening eller vägvisning så är det bara att fråga i receptionen så får man hjälp med detta.

Amber Hotel

Pris från 789 kr

Amber hotell är familjärt och ligger i en mysig träbyggnad 200 meter från stadens shoppinggator. Här har man tillgång till en härlig trädgård som framför allt används under de varma månaderna. Rummen har en stilren och sparsam inredning med säng, arbetsplats, wifi, minibar, kylskåp och platt-tv. Man kan hyra både cykel och skidor direkt på hotellet vilket är bra om man vill hitta på aktiviteter snabbt och lätt. Hotellet erbjuder sina gäster en god och nyttig frukost med bland annat en populär hemlagad müsli.