Tvåstjärniga hotell i Luleå

Luleå är känt för sina olika sportlag och har flera sportevenemang som är roligt att besöka för alla trogna supportrar.

Ishockey spelas i Coop arena och har matcher kontinuerligt. Staden har ett rikt kulturliv och naturliv så gillar man historia och fritidsaktiviteter så har man kommit rätt. Luleå har två mycket bra och prisvärda tvåstjärniga hotell som ni hittar här nedan.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Park Hotel

Pris från 599 kr

Prisjämförelse

Park hotell är ett mycket prisvärt tvåstjärnigt hotell med mysiga rum som både har fint möblemang och inredning, platt-tv och eget badrum med dusch. Hotellet har en trevlig matsal med sitthörna där man kan se på tv i gemenskap. Lagar man sin egen mat under sin vistelse så finns det ett rejält kök som alla boende gäster har tillgång till, köket är fullt utrustat med allt man behöver. Kaffe/ te med förfriskningar finns dygnet runt och kostar inget extra.


Citysleep Hotel

Pris från 478 kr

Prisjämförelse

Centrums shoppingstråk ligger endast 350 meter från detta lilla kompakthotell som erbjuder rum i mindre storlek med två sängar och ett väggfast skrivbord. Lokalerna är ljusa, fräscha och är modernt inredda. Köket och de andra allmänna ytorna är rejäla och man har gott om plats att både laga mat och äta. Det finns wifi över hela hotellet. Bra att veta är att man delar badrum med de andra gästerna.